Onze restaurants, bars en terrassen zijn gesloten. Voor onze hotelgasten is ontbijt, lunch en diner mogelijk op de hotelkamer. 

 

 

DuCo Uden-VeghelUden, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo is het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. In het stijlvolle en gezellige restaurant bent u van harte welkom voor een kopje koffie, heerlijke lunch of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Uden-Veghel

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Haamstede

DuCo HaamstedeBurgh Haamstede, Zeeland

Bar Bistro DuCo Haamstede is onderdeel van het compleet nieuwe Fletcher Strandhotel Haamstede. In het stijvolle en gezellige restaurant vlakbij de kust bent u van harte welkom voor een kopje koffie of een uitgebreid diner.

Bekijk DuCo Haamstede

DuCo OssOss, Noord-Brabant

De modern ingerichte Bar Bistro DuCo is dé culinaire hotspot in Oss. Bar Bistro DuCo Oss bevindt zich in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant oss, gelegen naast het voetbalstadion van TOP Oss.

Bekijk DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Oss

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Leeuwarden

DuCo LeeuwardenLeeuwarden, Friesland

U vindt de nieuwe Friese culinaire hotspot Bar Bistro DuCo Leeuwarden midden in het centrum van de bruisende stad Leeuwarden. Het sfeervolle restaurant is onderdeel van het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof.

Bekijk DuCo Leeuwarden

DuCo WinterswijkWinterswijk, Gelderland

Bar Bistro DuCo Winterswijk ligt midden in het Gelderse Achterhoekse landschap, omgeven door een gebied van wijngaarden, houtwallen en coulisse, Saksische boerderijen en molens. U vindt het culinaire restaurant in het mooie Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof.

Bekijk DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Winterswijk

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Deurne

DuCo DeurneDeurne, Noord-Brabant

Bar Bistro DuCo Deurne ligt op een 15 hectare groot park aan de rand van Deurne nabij natuurgebied De Peel. Bar Bistro DuCo Deurne is onderdeel van het prachtige Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe.

Bekijk DuCo Deurne

DuCo MiddelburgMiddelburg, Zeeland

Bar Bistro DuCo Middelburg ligt in Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het restaurant ligt tegenover het station van Middelburg, in het historische stadshart van de Zeeuwse hoofdstad en is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

Bekijk DuCo Middelburg

Impressiefoto van Bar Bistro DuCo Middelburg

Bar Bistro DuCo

Privacy Statement

Cadeaukaart

Alle locaties

DuCo Uden-Veghel »
DuCo Haamstede »
DuCo Oss »
DuCo Leeuwarden »
DuCo Winterswijk »
DuCo Deurne »
​DuCo Middelburg »
 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe arrangementen en laatste aanbiedingen / acties? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Hiermee gaat u akkoord met de privacy statement van Fletcher Hotels.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.